TMA Talentenanalyse

Met de TMA Talentenanalyse krijg je op een heldere en professionele manier inzicht in jouw eigen talenten,  drijfveren en competenties.

Je krijgt concrete handvatten hoe je jezelf kan ontwikkelen en je ontdekt wat jou energie kost, waar jouw valkuilen liggen en bovenal wat jou energie geeft en wat je kan versterken. Het is een heel mooi middel om in te zetten bij o.a. loopbaanvraagstukken.

De TMA kent veel mogelijkheden en kan gebruikt worden als zelfevaluatie of assessment. Door jouw drijfveren en talenten te koppelen aan competenties ontdek je welke functies bij je passen of geeft het inzicht in je huidige baan. Waar ben je goed in én waar zit jouw ontwikkelpotentieel? Hoe ga jij zorgen dat je juist dát gaat inzetten waar je energie van krijgt. Dan geniet jij niet alleen, maar ook anderen om jou heen gaan genieten van jouw talenten. Ante Coaching is gecertificeerd TMA specialist.

Bij Ante coaching kan je de TMA invoegen in een bestaand traject, zoals loopbaancoaching. Ook is het mogelijk om alleen de TMA analyse te doen met één of twee coachsessies.

De TMA in stappen

  • In een kennismakingsgesprek bepalen we wat jij uit de TMA zou willen halen. We kijken ook naar jouw achtergrond en eventueel naar het competentieprofiel waar jij meer inzicht in wil krijgen.
  • Je ontvangt een uitnodiging voor het online maken van de TMA analyse. Deze afname doe je op een voor jou geschikt moment en duurt ongeveer 1 ¼ uur.
  • De coach brengt de analyse in kaart en koppelt deze indien gevraagd aan het gewenste competentieprofiel. De rapportage wordt besproken in de coachsessie(s).
  • Je ontvangt een uitgebreide rapportage per mail van de TMA analyse.

Optioneel in te zetten binnen de TMA:

  • Beroepsinteresse analyse
  • Cognitieve capaciteiten analyse
  • 0 en 360 graden feedback

Aanbeveling

Ik was aan het zoeken of mijn huidige baan als leidinggevende wel bij mij past. Zo kwam ik terecht bij Ante Coaching. Samen hebben we met behulp van de TMA talentenanalyse gekeken wat mijn sterke kanten zijn en waar ik mij nog op kan ontwikkelen. Ik vond de gesprekken met Ann erg prettig. Ze wist precies de juiste feedback te geven en had direct door waar ik coaching op kan gebruiken: meer oog hebben voor mijn sterke punten in plaats van alleen focussen op mijn ontwikkelpunten. De online gesprekken voelden veilig en professioneel aan. Ze legt alles helder uit en stelt fijne kritische vragen. Ze heeft mij net dat zetje gegeven waardoor ik weer met meer plezier mijn baan uitoefen én ook weer aan het nadenken ben wat ik in de toekomst wil.

Lees meer ervaringen

Wil je meer informatie over persoonlijke coaching?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik spoedig contact met je op

Ik praat je graag bij, volg het laatste nieuws

Aangesloten bij

TMA
NOBCO